
Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Sellerie-Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Emmentaler in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Milch100 g
-
Sahne200 g
-
Muskat¼ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Knollensellerie in Stücken650 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (2-3 cm)650 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
290 kcal /
1212 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
382 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Eat Green. Feel Good.
71 Przepisów
Niemcy
Niemcy