![Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974bbfa267401978e962f38547f8a7ab/Derivates/e7366650d520e804b1ee0f4ec3995c902bca2261.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
lub 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Białko
- 48.2 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2213.1 mg
Alternatywne przepisy
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
Scottiglia
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min
Zuppa di pesce con cous cous
3h 55 min
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante (TM6)
1 Std.
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2hod. 40min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2 Std. 30 Min
Granchio ripieno
1 godz. 10 min
Coniglio all'appetitosa
1 godz. 10 min