Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
lub 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Białko
- 48.2 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2213.1 mg
Alternatywne przepisy
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45 min
Filet mignon con porcini e castagne
1h 30min
Sushi donuts
50min
Dim sum di verdure
1h 30min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Salsa Choron
20 min
Zuppa di vongole e uova
40min
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Brak ocen
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4h 55min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min