Crema ai funghi e semi di girasole
TM6

Crema ai funghi e semi di girasole

4.1 (18 ocen)

Składniki

  • 100 g di semi di girasole, sciacquati
  • 260 g di acqua
  • 10 g di vino bianco (opcjonalnie)
  • 100 g di funghi champignon freschi, a metà o in quarti
  • 50 g di olio di oliva
  • 60 g di scalogno, a metà
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 10 g di salsa di soia (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
445.8 kJ / 106.5 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
16.7 g
Sód
257.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy