Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di semi di girasole, sciacquati
- 260 g di acqua
- 10 g di vino bianco (opcjonalnie)
- 100 g di funghi champignon freschi, a metà o in quarti
- 50 g di olio di oliva
- 60 g di scalogno, a metà
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 10 g di salsa di soia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 257.3 mg
Alternatywne przepisy
Pesto di avocado
15 min
Burro di noci pecan
30 min
Patatas bravas in tempura
1h 20min
Salsa Soubise
30 min
Pollo al miele e lime con riso
40min
Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate
20 Std. 30 Min
Cheesecake arachidi e caramello
2h 30min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1h 20min
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1h
Paté di funghi
1h 30min
Condimento avocado e basilico
20 min
Gelato di fagioli azuki
11 Std. 10 Min