Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 30 g de azúcar
- 12 g de levadura prensada fresca
- 3 huevos
- 25 g de leche fría
- 145 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 250 g de agua
- 4 cucharadas de azúcar perla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 217 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 Std. 20 Min
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2h 30min
Brioche
8h
Minirroscón de Reyes
3h
Bizcocho con caramelo salado
1h 30min
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1h 25min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Sobaos
30min