Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de ron
- ½ cucharadita de canela molida
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 40 g de azúcar
- 35 g de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 446 kJ / 106 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 4.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Costillas con salsa de café
1h
Cannelés de chocolate
26 godz.
Mokamisú
3h 15 min
Bolitas de queso de yogur y hierbas en aceite de oliva
62h
Bizcocho con peras al vino
26h 30min
Natillas de jarabe de arce
20 min
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4h 30 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Nubes de gelatina
14 Std.
Soplillos de Murtas
4h
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30min