Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de ron
- ½ cucharadita de canela molida
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 40 g de azúcar
- 35 g de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 446 kJ / 106 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 4.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 Std.
Turrón de chocolate y pistachos
1 Std.
Fruit cake al café
2 Std.
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5h 30min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Crujiente de almendras
1 Std.
Tarta panal
6h
Trufas de chocolate blanco y avellana
Brak ocen
Trufas de tiramisú
1 Std.
Panna cotta de café
4h 10min
Botecitos de carrot cake
1 godz. 15 min