Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 bizcochos de soletilla secos (bizcochos champagne)
- 125 g de queso cremoso
- 30 g de café solo
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 20 g de mantequilla
- 40 - 50 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 39.1 mg
Alternatywne przepisy
Bombones de chocolate vieneses
50min
Vasitos de chocolate con nata de flan y salsa de toffee
45min
Brazo helado de chocolate
7 Std.
Trufas de tiramisú
1h
Tarta de frambuesas y chocolate
7 Std.
Botecitos de carrot cake
1h 15 min
Tarta de crema de galletas caramelizadas y fresas
4h 45min
Minicheesecakes de chocolate blanco
8 godz. 30 min
Trufas de café
8 godz. 30 min
Tarta esponjosa de limón
3h
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min