Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 bizcochos de soletilla secos (bizcochos champagne)
- 125 g de queso cremoso
- 30 g de café solo
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 20 g de mantequilla
- 40 - 50 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 39.1 mg
Alternatywne przepisy
Galletas de caramelo
40min
Bocaditos de avellana y café
50min
Glorias
1h 30min
Crujiente de almendras
1h
Crujientes de marisco
20 min
Mini galettes de manzana y membrillo
55 dk
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Minicakes de chocolate
1 Std. 45 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1h
Trufas crocanti
2 Std. 30 Min
Vasitos de tiramisú para dos
3h 10min