Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de agua muy fría
- 250 g de harina de fuerza
-
3
g de levadura de panadería deshidratada
lub 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 5 g de sal
- 40 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 264.8 kJ / 63.3 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 97.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de aceite
1h 25min
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1u.
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Raviolis de ricota y espinaca
1h 30 min
Bollitos para la cena
1h 40min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Focaccinas
3h 30min
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Tortillas de trigo
1u. 20min
Medias noches
1u. 20min