Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de agua muy fría
- 250 g de harina de fuerza
-
3
g de levadura de panadería deshidratada
lub 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 5 g de sal
- 40 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 264.8 kJ / 63.3 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 97.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3óra
Brioche rápido
1 godz. 50 min
Palitos crujientes con semillas
30min
Pan greñado art
3h 30 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12u. 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Galletas de parmesano y hierbas
50min
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Rosquillas italianas
55min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Tortillas de trigo
1h 20min