Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
80 g liści czosnku niedźwiedziego, świeżych pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
21 mg
Białko
2 g
Kalorie
9115 kJ /
2177 kcal
Tłuszcz
240 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 min
Zupa z trzech główek czosnku
1 godz. 30 min
Chutney śliwkowy
1 godz.
Orientalny chutney z moreli
1 godz. 30 min
Konfitura z płatków róży
15 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Przyprawa z suszonym czosnkiem niedźwiedzim
2 godz. 10 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Pikantny chutney marchewkowy
4 godz. 10 min
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2 godz. 40 min
Zupa czosnkowa
55 min