Salada de arroz preto com morango e feta
TM6 TM5

Salada de arroz preto com morango e feta

4.4 (10 ocen)

Składniki

  • 40 g amêndoa s/ pele
  • 25 g passa de uva
  • 40 g azeite
  • 1200 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 200 g arroz preto (ver dica)
  • 200 g morangos cortados em pedaços (2 cm aprox.)
  • 80 g queijo feta esfarelado

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1740.1 kJ / 415.9 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
49.6 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.9 g
Sód
782.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy