Urządzenia i Akcesoria
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
Różowy sorbet
-
150 g cukru
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
75 g banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
500 g truskawek, mrożonych (patrz wskazówka)
Ananasowe carpaccio
-
1 ananas, świeży obrany, bez twardych części, pokrojony na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Placuszki z salsefii
1 godz.
Sałatka z soczewicy i kurczaka
30 min
Grecka zupa fasolowa (Fasolatha); Placki z cukinii i marchewki z dipem z sera feta
50 min
Deska masła
10 min
Chipsy z krojonych warzyw (TM5)
1 godz. 45 min
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
1 godz. 5 min
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM5)
15 min
Zupa krem z batatów i cukinii; Bułki na parze z wegańskim gulaszem
1 godz. 5 min
Aioli
5 min
Lody czekoladowe z pieczonymi śliwkami
9 godz. 20 min
Banany w czekoladzie
1 godz.
Gorąca czekolada z przyprawami korzennymi
10 min