
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 carotte moyenne pelée, en morceaux
- 1 oignon moyen, en morceaux
- 1 branche de céleri en tranches
- 600 - 750 g de poulet fermier avec os et peau, en morceaux (cuisses, poitrines)
- eau pour couvrir (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
- 1 c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 256.1 kcal / 1071.5 kJ
- Białko
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Sód
- 482.7 mg