Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de apio en trozos de 2-3 cm
- 120 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 1 guindilla roja sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero fresco solo las hojas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ¼ de cucharadita de sal
-
400
g de judías pintas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
lub 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas - 6 - 8 rebanadas de pan para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías pintas con verduras
35min
Guiso de verduras italiano
40min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1u.
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Tallarines con calabaza
1h 10min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2u.
Curry de garbanzos y verduras
25min
Seitán con verduras en tarros al vacío
1h 10min
Chile sin carne
1u.
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min