Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 stroužky česneku, podle chuti
- 80 gramů sušené šunky, na kostičky (1 cm)
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů cukety, na kousky (1,5 cm)
- 500 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na půlky (pokud jsou velké, tak na čtvrtiny)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta s hříbky
55min
Kroupy se žampióny
55min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Dušené hovězí stew
1h 40 min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 Std.
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 Std.
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40 min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4h
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Houbovo-cizrnová směs
9h