潮汕卤鹅

潮汕卤鹅

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 鹅肉
    800 克
  • 潮州卤水 (见要诀)
    1400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 319.3 mg
Białko 18 g
Kalorie 1067.5 kJ / 255.4 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...