
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie brownie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 porcji
Składniki
-
siemienia lnianego, mielonego (patrz wskazówka)20 g
-
wody140 g
-
orzechów pekan100 g
-
gorzkiej czekolady wegańskiej, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)400 g
-
oleju kokosowego120 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego160 g
-
mąki pszennej150 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 ½ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
sody oczyszczonej¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
329 kcal /
1366 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
125 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wegański bigos z boczniakami
1 godz. 40 min
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Wegańskie kulki mocy
15 min
Wegański Eton Mess kokosowo-truskawkowy
2 godz. 35 min
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 godz. 30 min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min
Wegańska kaszanka z czarną soczewicą
1 godz. 30 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Wegański szarpaniec
7 godz. 10 min
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30 min
Tofurnik z mango i limonką
3 godz. 40 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min