Urządzenia i Akcesoria
全麦面包配奶酪酱及鸡肉丸
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 人份
Składniki
全麦面包
-
水380 克
-
糖1 小撮
-
2 平茶匙 干酵母粉, ,掰碎新鲜酵母 掰碎20 克
-
全麦面粉500 克
-
葵花籽100 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
油 涂抹用
奶酪抹酱
-
奶油乳酪150 克
-
乡村奶酪(cottage cheese)150 克
-
蛋 (opcjonalnie) 全熟,去壳,一切四1 颗
-
盐½ 茶匙
鸡肉丸
-
帕玛森奶酪 切小块50 克
-
鸡肉肉糜400 克
-
面包糠40 克
-
蛋1 颗
-
干牛至叶1 茶匙
-
酱油15 克
-
番茄泥10 克
-
油 油炸用
-
奶油乳酪50 克
-
去核黑橄榄 对半切10 颗
-
红甜椒 切成鸟喙状1 个
-
新鲜细香葱1 把
-
黄甜椒 切成眉毛状1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
384 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1031 kJ /
246.4 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我是小小厨师
10 Przepisów
Chiny
Chiny