Urządzenia i Akcesoria
海鲜猪肉碗
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
咸味熟花生50 克
-
姜 去皮,切片(每片2毫米)20 克
-
港式海鲜酱100 克
-
水1300 克
-
泰国香米200 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
绿花椰菜 切小朵200 克
-
盐 调味用
-
橄榄油 煎炸用
-
猪肉肉糜500 克
-
三巴酱1 - 2 茶匙
-
大白菜 (约100克),切条(每条5毫米)¼ 颗
-
胡萝卜 (约150克),切丝(每根2毫米)1 根
-
小黄瓜 (约200克),切块(每块1厘米)1 根
-
新鲜香菜 只取叶子,切碎4 枝
-
新鲜薄荷 只取叶子,切碎4 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1664.4 mg
Białko
35.1 g
Kalorie
2522.3 kJ /
600.6 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味能量碗
12 Przepisów
Chiny
Chiny