Urządzenia i Akcesoria
Vegane Schoko-Creme-Torte
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Datteln, entsteint (z. B. Medjool-Datteln)200 g
-
Mandeldrink120 g
-
Mandelmus120 g
-
Kakao50 g
-
Backpulver½ TL
-
Vanilleextrakt1 TL
-
Salz2 Prisen
-
Zartbitter-Schokolade, vegan in Stücken200 g
-
Kokosmilch (400 g)1 Dose
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 godz.
Veganer Marmorkuchen
1 godz. 20 min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 godz.
Vegane Donauwellen
4 godz. 15 min
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 godz. 20 min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Vegane Vanille-Preiselbeer-Torte
4 godz. 30 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Vegane Mandeltorte
9 godz. 30 min
Vegane Linsen-Lasagne
3 godz.
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5 godz. 30 min