Vegane Schoko-Creme-Torte

Vegane Schoko-Creme-Torte

4.2 533 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stücke

Składniki

  • Datteln, entsteint (z. B. Medjool-Datteln)
    200 g
  • Mandeldrink
    120 g
  • Mandelmus
    120 g
  • Kakao
    50 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Vanilleextrakt
    1 TL
  • Salz
    2 Prisen
  • Zartbitter-Schokolade, vegan in Stücken
    200 g
  • Kokosmilch (400 g)
    1 Dose

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 5 g
Kalorie 1208 kJ / 289 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...