Urządzenia i Akcesoria
Vegane Mini-Cheesecakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 Stück
Składniki
-
Cashewkern, ungeröstet210 g
-
Wasser, heiß zum Einweichen
-
Datteln, entsteint170 g
-
Walnusshälften100 g
-
Kokosöl100 g
-
Zitronensaft50 g
-
Kokosmilch150 g
-
120 g AhornsirupAgavendicksaft120 g
-
Erdbeerkonfitüre200 g
-
Wasser50 g
-
Beeren, gemischt, frisch (z. B. Himbeeren, Brombeeren)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
10 mg
Białko
5 g
Kalorie
1548 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Backen
20 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bananen-Erdnuss-Cookies
45 min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 godz.
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50 min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 godz. 10 min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 godz.
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 godz. 20 min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Vegane Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5 godz. 30 min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 godz.
Vegane Pancakes
30 min