Kichererbsenwasser-Schokomousse

Kichererbsenwasser-Schokomousse

4.2 376 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
2 Portionen

Składniki

  • Zucker
    20 g
  • Kichererbsen Flüssigkeit abgetropft und aufgefangen (ca. 120 g)
    1 Dose
  • Salz
    1 Prise
  • Sahnesteif
    1 Pck.
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken, und etwas mehr für die Dekoration
    120 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 6 g
Kalorie 1995 kJ / 475 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...