Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Muffins (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 Stück
Składniki
-
Himbeeren180 g
-
Agavendicksaft10 g
-
Sojadrink150 g
-
Kokosjoghurt vegan100 g
-
Rapsöl80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Zitronensaft2 TL
-
Mehl250 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
-
brauner Zucker100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
86 mg
Białko
3 g
Kalorie
825 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Backen
20 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2h
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50min
Veganer Marmorkuchen
1h 20min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1h 10min
Vegane Orangen-Croissants
3h 20min
Vegane Mini-Cheesecakes
4h 30min
Vegane Donauwellen-Cupcakes
4h
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3h
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5h 30min
Vegane Bananen-Muffins
1h
Vegane Chocolate Chip Cookies
40min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5h