Urządzenia i Akcesoria
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 Stücke
Składniki
-
Cashewkern ungeröstet200 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Mandeln blanchiert150 g
-
getrocknete Aprikosen, entsteint125 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Kokosöl60 g
-
Kokosmilch130 g
-
Zitronensaft20 g
-
Agavendicksaft60 g
-
Himbeeren130 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
7 mg
Białko
10 g
Kalorie
1809 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegane Mini-Cheesecakes
4 godz. 30 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 godz.
Mac and Cheese (vegan)
3 godz.
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 godz.
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 godz.
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 godz. 20 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Vegane Vanille-Preiselbeer-Torte
4 godz. 30 min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40 min
Himbeer-Muffins (vegan)
50 min
Vegane Donauwellen
4 godz. 15 min