Urządzenia i Akcesoria
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 Stücke
Składniki
-
Cashewkern200 g
-
Wasser und mehr zum Einweichen150 g
-
Sonnenblumenkerne90 g
-
Datteln, entsteint90 g
-
Salz1 Prise
-
Kokosraspeln100 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Kokosöl90 g
-
Agavendicksaft40 g
-
Zitronensaft40 g
-
Mango, reif in Stücken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1943 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Go Veggie!
58 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 godz.
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 godz. 10 min
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5 godz.
Heidelbeer-Kokos-Törtchen (vegan, glutenfrei)
4 godz.
Pfirsichtarte (vegan)
2 godz.
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1 godz. 10 min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1 godz. 10 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.
Vegane Mini-Cheesecakes
4 godz. 30 min
Nuss-Kokos-Schnitten (vegan)
1 godz. 15 min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40 min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 godz.