Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'emmental, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 350 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 œuf
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 130.4 kJ / 31.3 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 63 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelés au jambon
13h
Cake au surimi et à la courgette
1 godz. 5 min
Minicannelés au chorizo
12h
Cake chorizo-courgette
45 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Crème de sardine au whisky
5 min
Clafoutis aux tomates cerise et au basilic
40 min
Gougères au curry
1h
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 min