Urządzenia i Akcesoria
罗勒酱牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
芦笋100 克
-
牛里脊160 克
-
新鲜罗勒叶30 克
-
橄榄油100 克
-
松子,烤熟的15 克
-
蒜头3 瓣
-
海盐5 克
-
现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)2 克
-
水300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
346 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
1234.3 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny