罗勒酱牛肉

罗勒酱牛肉

4.6 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 芦笋
    100 克
  • 牛里脊
    160 克
  • 新鲜罗勒叶
    30 克
  • 橄榄油
    100 克
  • 松子,烤熟的
    15 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 海盐
    5 克
  • 现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)
    2 克
  • 300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 346 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1234.3 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 24.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...