Ensalada de canónigos con salmón

Ensalada de canónigos con salmón

4.7 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

Ensalada
  • 150 g de canónigos
  • 1 remolacha cocida (aprox. 150 g) cortada en dados de 1 cm
  • 150 g de rabanitos cortados en rodajas finas
  • 2 kiwis cortados en dados de 1 cm
  • 100 g de salmón ahumado en tiras de aprox. 1 cm
  • 1 granada (desgranada)
Vinagreta
  • 75 g de vino dulce Pedro Ximénez
  • 20 g de azúcar
  • 70 g de aceite de oliva
  • 35 g de vinagre de manzana
  • 1 cucharadita rasa de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 247 kcal / 1031 kJ
Białko 5.27 g
Tłuszcz 18.47 g
Węglowodany 13.88 g
Błonnik 2.82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...