Wersje kompatybilne
Pimientos del piquillo rellenos de atún y queso
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de queso cremoso
- 180 - 200 g de atún en aceite escurrido y desmenuzado
- 350 g de pimientos del piquillo enteros (en conserva) escurridos (aprox. 18)
- 200 g de nata (30-40% de grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 43.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 780.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sushi sándwiches con paté de jamón
15min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Crujientes de marisco
20min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Pimientos del piquillo rellenos
15min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Hojaldre de setas y beicon
1h
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1 godz. 45 min