Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2526 kJ / 604 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 1560 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con chistorra
40 dk
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 dk
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13hod.
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18ωρ. 30 λεπτ.
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21hod.
Cocido montañés
14h 20 min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 godz. 30 min