![Italian butter Italian butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e9a9f0f-120f-46e4-8790-9b1ef0df5890/Derivates/7a030e8c-eac5-4c94-8de6-584dedef6fa3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g pitted green olives
- 2 garlic cloves
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- Wartości odżywcze
- na 160 g
- Kalorie
- 3995.7 kJ / 955 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 101.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 62.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 607.6 mg
Alternatywne przepisy
Sugar free strawberry jam
1 Std.
Sourdough Baguettes
15h
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 Min
Sweet and spicy nut butter
30 Min
Keto sweet pastry
1 Std.
Steamed Molotof
30 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Blueberry Jam
35 Min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 Min