Urządzenia i Akcesoria
Italian butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
160 g
Składniki
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
pitted green olives20 g
-
garlic cloves2
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 160 g
Sód
607.6 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
3995.7 kJ /
955 kcal
Tłuszcz
101.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
62.2 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Brown Sugar Syrup
20 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Thai watermelon salad
50 min
Salted caramel sauce
40 min