Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g pitted green olives
- 2 garlic cloves
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- Wartości odżywcze
- na 160 g
- Kalorie
- 3995.7 kJ / 955 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 101.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 62.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 607.6 mg
Alternatywne przepisy
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Sumac-spiced Houmous
5min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Beef pierogi
1h
Saffron and cardamom poached pears
40min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min