Urządzenia i Akcesoria
Vegetable stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 bottle
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottle
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian cheese puffs
20 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Gluten-free Bread Sauce
35 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Vegetable Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Parsnip and bean mash
25 min