Urządzenia i Akcesoria
Vegetable stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 bottle
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottle
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stock Paste
45 min
Garlic (Skin) Salt
1 godz. 55 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Olive Spread
5 min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 godz. 15 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Goat's cheese
18 godz.
Blitva
35 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min