![Peperoni in agrodolce sottovuoto Peperoni in agrodolce sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f553bea4-472e-499c-bd93-e104593e868a/Derivates/62921698-61fa-4f44-b04a-b618eaa2e33c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 985.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aglio pelato
5 min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Ratatouille di verdure sottovuoto
1 Std.
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2h 10min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30min
Patate Sottovuoto
2h
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Caponata (TM6)
1h 30min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min