Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni
Składniki
-
50 g di aceto di mele
-
10 g di sale
-
10 g zucchero
-
600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
-
1400 g di acqua
-
30 g succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
985.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
179 kJ /
42.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 min
Lasagne di zucchine
2 godz. 15 min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45 min
Mix di spezie e buccia di mela
50 min
Caponata
1 godz. 30 min
Peperonata (TM6)
45 min
Peperonata sottovuoto
1 godz.
Ratatouille di verdure sottovuoto
1 godz.
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Mele essiccate con salsa al cioccolato
6 godz.
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min