Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
Impasto
- 370 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 4 uova
- 60 - 70 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577.4 kJ / 616 kcal
- Białko
- 38.3 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1102.9 mg
Alternatywne przepisy
Patate pelate (TM6)
5 Min
Punch di Natale analcolico
15 Min
Aceto di sidro di mele e ribes
4 godz. 20 min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Pan co' Santi
7 godz.
Confettura di pancetta
25min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 min
Bimby® è casa: Impasto e Crema Bimby®
1h 15min
Torta di arance
50min
Cake Pop mostruose
Brak ocen
Pierogi alle patate dolci e ricotta
1h 10 min
Impasto per pane veloce
45min