Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta gialla, piccole e pelate
- 5 g di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 5 g di erbe aromatiche miste secche
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 45.1 kJ / 10.8 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 40.2 mg
Alternatywne przepisy
Rustici alla carbonara
1h 30 min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Mozzarella stick
30min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Tartufini cocco e fragole
2h 20min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3j
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2 Std. 40 Min
Panini morbidi dolci
1h 30 min
Impasto base per pane
1h
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min