
Urządzenia i Akcesoria
Crumble estivo alla fragola e yogurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di farina tipo 00100 g
-
di zucchero50 g
-
di burro a temperatura ambiente, a tocchetti60 - 70 g
-
di cannella in polvere1 pizzico
-
di yogurt greco bianco (vedere consigli)500 g
-
di fragole a dadini250 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
346.5 kcal /
1450 kJ
Białko
16.3 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
41.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
3.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

E...state con Bimby
20 Przepisów
Włochy
Włochy