Curgetes recheadas com atum
TM6 TM5 TM31

Curgetes recheadas com atum

4.5 (37 ocen)

Składniki

  • 10 g salsa
  • 150 g queijo flamengo
  • 6 curgetes
  • 2 dentes de alho
  • 150 g cebola cortada em pedaços
  • 150 g cenoura cortada em pedaços
  • 30 g azeite
  • 240 g atum em lata, escorrido (3 latas aprox.)
  • 100 g natas
  • 1 c. chá de sal
  • 1 c. chá de mostarda

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
678.5 kJ / 162.2 kcal
Białko
10.4 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
1.6 g
Sód
405.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy