Bacalhau da alentejana

Bacalhau da alentejana

4.7 70 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 doses

Składniki

  • azeite mais q.b. p/ regar
    100 g
  • dentes de alho
    4
  • coentros cortados em pedaços, mais q.b. só as folhas p/ guarnecer
    60 g
  • tomate-cereja amarelo cortado em metades
    150 g
  • tomate-cereja preto cortado em metades
    150 g
  • tomate-cereja vermelho cortado em metades
    150 g
  • sal
    2 c. chá de
  • vinagre
    50 g
  • água
    1000 g
  • batatinha nova pequena
    650 g
  • posta de bacalhau demolhado
    900 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1074 kcal / 4493.5 kJ
Białko 147.6 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 42.1 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 17005.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...