Wersje kompatybilne
Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 godz.
Insalata di grano saraceno con fave, asparagi e uova (senza glutine) (Bimby Friend)
50 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Insalata di legumi (vegan)
50 min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Trionfo rosso agli aromi
1 godz.
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 dk