Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole
TM6 TM5 TM31

Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
  • 5 fragole, pulite e a metà
  • 170 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
    lub 1 dado per brodo vegetale
  • 80 g di pasta secca tipo conchiglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2243 kJ / 536 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
7 g
Sód
20 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy