Urządzenia i Akcesoria
雞肉丸豆腐味增湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蔥 切段20 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
柴魚醬油1 茶匙
-
水500 克
-
洋蔥 切條(約1公分)100 克
-
豆腐 切塊(約1.5公分)100 克
-
味噌1 大匙
-
海帶芽 以冷水泡開,瀝乾1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.2 g
Kalorie
773.8 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan