雞肉丸豆腐味增湯

雞肉丸豆腐味增湯

3.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 切段
    20 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 柴魚醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 豆腐 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 海帶芽 以冷水泡開,瀝乾
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.2 g
Kalorie 773.8 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...