南瓜蒸排骨

南瓜蒸排骨

4.7 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 排骨 切段(約2公分)
    250 克
  • 蔭豆豉
    10 克
  • 醬油
    15 克
  • 800 克
  • 南瓜 切塊(約3公分)
    250 克
  • 切段
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.67 g
Kalorie 877 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 12.26 g
Błonnik 1.528 g
Węglowodany 10.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...