Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 600 g di carne trita di coniglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2522.3 kJ / 602.8 kcal
- Białko
- 42.7 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 256.5 mg
Alternatywne przepisy
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Lonza di maiale con purè e insalata
1 Std.
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 godz. 30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby®
40 Min
Ragù bianco
1h 20min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2 Std.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min