Pains hongrois au lait et à l'oignon

Pains hongrois au lait et à l'oignon

4.1 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

  • 240 g d'oignons (200 g coupés en morceaux et 40 g émincés)
  • 180 g de lait
  • 10 g de levure boulangère sèche émiettée
  • 500 g de farine de blé
  • 10 g de sel
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 œuf
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 pincées de paprika
  • 2 c. à soupe bombées de crème fraîche

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300.8 kcal / 1266.1 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 46.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 521.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...