Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
191.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
804.3 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 min
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Mango cheesecake
6 godz. 35 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Mimosa float
6 godz. 10 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min