
Urządzenia i Akcesoria
Imbirowy krem z dyni piżmowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
15 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
15 g oleju
-
400 g dyni piżmowej pokrojonej na kawałki
-
100 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
60 g orzechów nerkowca
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
2 szczypty pieprzu białego, mielonego
-
700 - 750 g wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
166 kcal /
697 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska