
Urządzenia i Akcesoria
Latte pieczarkowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół25 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki80 g
-
pieczarek obranych, przekrojonych na pół250 g
-
wody500 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki80 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
natka pietruszki, świeża, tylko liście do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
54 kcal /
227 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
3.55 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chłodnik pomidorowy
30 min
Czekolada amaretto
10 min
Chowder z ryb słodkowodnych
1 godz. 30 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50 min
Purée warzywne
45 min
Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze
40 min
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45 min
Zupa z rukoli
35 min
Kluski na parze z sosem pieczarkowym
50 min
Zupa krem z zielonego ogórka
25 min
Zupa krem z ziemniaków
40 min
Zupa krem z groszku
40 min