Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- de l'huile d'olive extra vierge, pour graisser
-
¾
c. à café de levure déshydratée
lub 7 g de levure fraîche, émiettée - 5 g de sucre
- 1620 g d'eau
-
395
g de farine à pain
lub de farine manitoba - 260 g de farine pour pâtes (voir conseil)
- 12 g de sel
- 1 - 2 c. à soupe de semoule fine, pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2581 kJ / 671 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 127 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24h 5min
Pain aux cinq graines
50min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3u. 40min
Fond de légumes
45 min
Ketchup de tomates
1h 15min
Pain de mie
3h
Coleslaw
10min
Glace à la vanille
12h
Cacciatore de poulet tout-en-un
2u. 45min
Baguette
3u. 45min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min