美式烘肉卷
TM6 TM5 TM31

美式烘肉卷

(Brak ocen)

Składniki

  • 400 克 水
  • 4 颗 蛋 ,带壳的
  • 50 克 白面包 (新鲜或隔夜的),切小块
  • 100 克 牛奶
  • 油 ,涂抹用
  • 20 克 油
  • 80 克 洋葱 ,切块
  • 800 克 混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)
  • 2 颗 蛋 ,打散的
  • 1 茶匙 盐
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 甜红辣椒粉

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
694 kJ / 166 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy