希腊肉丸

希腊肉丸

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    140 克
  • 土豆 切6等分(未削皮前约1000克)
    700 克
  • 3 颗
  • 橄榄油
    2 汤匙
  • 1 汤匙
  • 新鲜欧芹 只取叶子
    25 枝
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 干燥薄荷碎 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 面包糠
    50 克
  • 肉糜 (猪肉,鸡肉或混合肉类)
    1000 克
  • 油炸用蔬菜油

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30 g
Kalorie 1396 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...