手撕猪肉汉堡

手撕猪肉汉堡

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 猪肩肉 去骨去筋膜,切成同样大小 (约5-6大块)
    800 克
  • 洋葱 切薄片
    110 克
  • 新鲜迷迭香
    1 枝
  • 225 克
  • 苹果醋
    170 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 茶匙
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙
  • 烧烤酱
    510 克
  • ,依个人口味调整
  • 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
  • 绿叶生菜
  • 汉堡餐包
    6 个
  • 紫洋葱 切薄片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 847 mg
Białko 27 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...