青酱配鸡腿

青酱配鸡腿

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 南瓜籽
    100 克
  • 无盐烤花生
    60 克
  • 生菜 切碎
    80 克
  • 新鲜菠菜叶 切碎
    100 - 150 克
  • 只取葱绿
    1 根
  • 新鲜香菜 只取叶子
    1 根
  • 新鲜欧芹 只取叶子
    1 根
  • 墨西哥辣椒酱
    1 根
  • 孜然粉
    1 小撮
  • 依个人口味调整
    2 汤匙
  • 墨西哥绿番茄 一切二
    400 克
    400 克 绿番茄, ,切小块
  • 蒜头
    2 瓣
  • 天然油(蔬菜油)
    20 克
  • 洋葱
    100 克
  • (见要诀)
    280 - 400 克
  • 去皮鸡腿 (见要诀)
    8 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27 g
Kalorie 1130 kJ / 269 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...