青葱煮小牛胸腺

青葱煮小牛胸腺

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 人份

Składniki

  • 小牛胸腺
    1000 克
  • 白醋
    250 克
  • 冷水
    750 克
  • 600 克
  • 冰水
  • 冰块
  • 青葱 ,切碎
    300 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 橄榄油
    30 克
  • 依个人口味调整
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 依个人口味调整
    1 - 2 小撮
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    100 克
  • 甜椒 依个人口味调整

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie