青葱煮小牛胸腺
TM6 TM5

青葱煮小牛胸腺

(Brak ocen)

Składniki

  • 1000 克 小牛胸腺
  • 250 克 白醋
  • 750 克 冷水
  • 600 克 水
  • 冰水
  • 冰块
  • 300 克 青葱 ,切碎
  • 2 瓣 蒜头
  • 30 克 橄榄油
  • 1 - 2 小撮 盐 ,依个人口味调整
  • 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
  • 100 克 白葡萄酒
  • 100 克 稀奶油(含脂量30-40%)
  • 甜椒 ,依个人口味调整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2280 kJ / 545 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy